leerfabriek reggie 13707 (1)

Reviews die onze coaches kregen

Geschreven door Kickor

Onze Kickor coaches krijgen geregeld mooie reviews. Reviews die het natuurlijk harstikke waard zijn om te delen. Dat doen we dan ook graag. Wist je dat al onze Kickor coaches TMA gecertificeerd zijn? Klik op op de naam van de Kickorcoach, dan kom je op hun eigen Kickor-pagina.

Henriëtte de Weerd

Henriëtte heeft haar praktijk in Rouveen, vlak bij Zwolle. Haar bedrijf heet ‘Jet adviseert’. Henriëtte ondersteund je bij bewuste keuzes maken, zodat je niet meer op je tenen hoeft te lopen en je laat weten wat je denkt en wat je voelt.

Check deze van Henriëtte de Weerd

Henriëtte de Weerd

 

‘Ik dacht dat het tijdverspilling en onzin was. En in het begin was ik ook wel een beetje sceptisch.
Maar ik had gehoord van Kickor en ben toch wat gaan inlezen. Ik had echt geen idee wat ik wilde en besloot dat het toch een goede stap zou zijn voor mezelf. 
Ik heb nu beter inzicht in wat ik goed kan, waar ik aan kan werken. En ik weet waarom ik bepaalde dingen wil doen. De complete analyse was enorm waardevol. Daarin kon ik echt goed zien wat mijn sterkte maar ook zwakke punten zijn. Daardoor weet ik waar ik aan kan werken om het beter te maken. En ik weet waar ik geen tijd aan hoef te verspillen, omdat ik er echt niet gelukkig van word. Dit zorgt er zowel zakelijk als privé voor, dat ik me nu gericht op dingen kan focussen’.

Reggie van Himbergen

Heb je wel eens nagedacht over wat de impact, kosten en energie van een niet passende studiekeuze zijn? Reggie wel. Zij coacht jongeren naar een passende studie-top-3 en een praktisch stappenplan.  Klik op de link en je komt bij de persoonlijke pagina van Reggie van Himbergen van Flooowcaoching 

De moeder van Frederique gaf haar deze review:

leerfabriek reggie 13707 (1)

 

Reggie heeft ons fantastisch geholpen in de zoektocht van onze dochter. Wat te doen na de havo? Waar ben ik goed in? Waar ligt mijn kracht? Op een heel toegankelijke wijze heeft ze stap voor stap onze dochter geholpen. Niet alleen weet ze veel van de opleidingen of keuzes ten aanzien van een tussenjaar, ze spreekt ook nog eens de taal van ‘die zoekende jongeren’ Op een positieve manier heeft ze onze dochter gestimuleerd, geprikkeld en uitgedaagd. Hierdoor zijn we uiteindelijk bij de goed keuze terecht gekomen.

Kickor

Kwaliteit vinden we belangrijk bij Kickor. Dus onze Kickorcoaches hebben allemaal een erkende coachopleiding gehad.
Op de pagina Vind een professional  zie je al ons Kickorcoaches terug. Je vind er altijd eentje die bij jouw vraag past. En je vind ze door heel Nederland heen. Ze werken face-to-face en vaak is er ook van alles online mogelijk. Neem contact met ze op en krijg antwoord op jouw vraag!

Kickor is op zoek naar coaches. Doelstelling is om door heel Nederland Kickorcoaches te hebben, zodat jongeren altijd een Kickorcoach in de buurt hebben. Heb je interesse om lid te worden? Mail dan naar info@kickor.nl voor de voorwaarden en wie weet staat jouw profiel binnenkort op onze website.

Artikel delen: