Kickor en jongeren

Reviews die onze coaches kregen (2)

Geschreven door Kickor

Trots

Kickor is er voor jongeren en voor professionals. Wij van Kickor zijn hartstikke trots op onze professionals. Al onze coaches hebben een erkende coachopleiding gedaan of hebben zich het coachen tijdens een andere relevante opleiding eigen gemaakt. De één is al langer zelfstandig ondernemer dan de ander, maar het zijn allemaal toppers.

En ze zijn vaak nog bescheiden ook. Als Kickor moeten we echt vrágen of ze hun reviews willen delen. En het is weer gelukt. Deze keer reviews van Sandra Smith, Loopbaancoach en studieadviseur uit Almere. En een review van Sylvia Kerstel, studiekeuzecoach uit Rosmalen.

 

Sandra Smith

Typisch voor Sandra is: humor, intuïtief, contactueel, warm en analystisch. Ze is ook nog eens creatief en natuurlijk gecertificeerd TMA professional. Sandra Smith kreeg via LinkedIn mooie reviews, die we graag met jullie delen.

kickorcoach sandra smith

Een coachee zegt over haar:

‘Sandra is een fantastische coach. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze heeft me enorm geholpen om mijn talenten te ontdekken en te benutten. Waardoor ik de kracht, de moed en de tools had om mijn carrière weer een leuke richting op te sturen’.

En een ander zegt over Sandra: ‘Je bent een topcoach en een topmens. Jouw coaching is echt. Het komt uit je hart’.

Hoe mooi is dat!
Sandra heeft haar eigen profiel op de Kickor website en wil je nog meer over haar weten kijk dan op haar LinkedIn pagina.

 

Sylvia Kerstel

In het logo van het bedrijf van Sylvia herken je een kompas en dat past weer heel goed bij de naam: Studiekoers. Studiekoers helpt ontdekken welke studie het beste bij je past. Ook Sylvia kreeg een mooie review over TMA en over Sylvia’s begeleiding in het bijzonder.

kickorcoach sylvia kerstel

De begeleiding die Sylvia biedt is ontzettend fijn, en alles omvattend. Door haar begeleiding ben ik niet alleen achter gekomen wat ik leuk vind op het gebied van studie, maar ook heb ik een beter beeld gekregen van hoe ik zelf in elkaar steek.

Ik vond het erg leuk om bezig te zijn met de TMA en de hele analyse hiervan. Dit vond ik allemaal erg duidelijk en verhelderend. Ik vind het vooral ook leuk dat ik de resultaten voor altijd kan meenemen. Door onze sessies ben ik echt actief gaan kijken naar wat ik leuk vind. 

Haar begeleiding is naast waardevol ook ontzettend leuk!”

Sylvia’s Kickor profiel vind je hier
Wil je meer over Sylvia te weten komen? Check dan haar LinkedIn pagina

 

Platform

Kickor is een platform voor coaches en begeleiders die met de Talenten Motivatie Analyse werken en die jongeren en twintigers als doelgroep hebben. Ben je zelfstandig ondernemer, dan kun je lid worden van Kickor en via onze portal je TMA inkopen. Eenvoudig en voor een gereduceerde prijs, waardoor het inzetten van TMA voor jou als ZZP-er echt rendabel is.
Kickor is op weg naar een landelijke dekking. In iedere provincie willen we 2 of meer coaches of begeleiders hebben. Zodat jongeren altijd een TMA professional in de buurt hebben.

Ook organisaties die jongeren en twintigers als doelgroep hebben, kunnen gebruik maken van onze portal. Voor een mooie prijs per TMA en je hoeft niet zelf een portal aan te schaffen. Prettig toch?!

Neem contact op via het contact formulier en we vertellen je er alles over.

Niet alleen Sandra en Sylvia kregen mooie reviews. Kijk ook eens naar de reviews van Henriëtte de Weerd en Reggie van Himbergen 

Meer weten wat Kickor doet? Kijk verken onze website en maak de juiste keuze met Kickor!

Artikel delen: