Training en Opleiding

Als professional bij Kickor ben je nooit uitgeleerd

Trainingen

Groei door met Kickor en certificeer jezelf

lees meer

Kickor Café

Boost je eigen kennis en raak geïnspireerd

lees meer

Ledenbijeenkomsten

Ruimte voor netwerken, intervisie en inspiratie

lees meer

Trainingen voor Professionals

Tijdens de Mastertraining Kickor Jongerenprofessional worden verschillende aspecten van de TMA behandeld in het kader van coaching en begeleiding voor jongeren. Daarnaast hebben we een viertal andere trainingen:

TMA certificeringstraining

Tijdens deze training focussen we op het uitvoeren van het Talentgesprek, de inzet van het tweede deel van de TMA rapportage, zoals leer- en ontwikkelstijl, ideale werkomgeving en het competentiepaspoort. Je leert hoe je samen met jouw kandidaat de ideale opleidingsvorm en bedrijf kan bepalen.

€1.495,- excl. BTW

6 dagdelen inclusief 2 gratis oefenscans

Verdiepingstraining TMA

Vervolgtraining in gespreksvoering (tweede gesprek) om de rapportages, adviezen en bevinding terug te koppelen aan de kandidaat en vervolgstappen af te spreken. Je leert hoe je de resultaten van de TMA kan overbrengen en hoe je de kandidaat leert de verkregen informatie in te zetten.

€295,- excl. BTW

2 dagdelen

Training bedrijfsprofielen

Tijdens deze training leer je om de ideale werkomgeving, communicatiestijl en leer en- ontwikkelstijl te vertalen naar de inrichting van het soort bedrijf/afdeling waar de talenten van jouw kandidaat maximaal tot hun recht komen.

€295,- excl. BTW

2 dagdelen

Training Solliciteren met TMA

Tijdens de training leer je hoe jij als professional jouw kandidaat kan leren om de juiste vragen te stellen bij een gesprek om er zo voor te zorgen dat eigen talenten een maximale kans krijgen en competenties ontwikkeld kunnen worden.

€95,- excl. BTW

1 dagdeel

Kickor Café

Naast gecertificeerde cursussen organiseert Kickor regelmatig ontmoetingen die we Kickor Café noemen. Altijd met een bepaald thema als onderwerp én de gelegenheid om te netwerken.

Kickor Café worden 4 maal per jaar georganiseerd. Er is altijd een spreker (vaak een Kickorcoach) en zijn toegankelijk voor professionals, jongeren, ouders, verzorgers en professionals van gemeenten, scholen en overheidsinstanties.

Kijk in de agenda welke Themaseminars er op de planning staan en meld je tijdig aan. Voor leden is deelname gratis. Anderen betalen een kleine vergoeding tot maximaal €25,-.

Heb jij zelf een interessant vakgebied waar je graag over vertelt in een themasessie? Neem dan contact op met info@kickor.nl en wie weet sta jij op het podium tijdens de volgende themasessie!

Contact

Ledenbijeenkomsten

Kickor organiseert 4 ledenbijeenkomsten per jaar. Alle aangesloten Kickor professionals zijn hiervoor uitgenodigd. Per jaar dien je bij minimaal 2 ledenbijeenkomsten aanwezig te zijn. Op de bijeenkomsten worden de laatste ontwikkelingen binnen Kickor besproken, wordt er kennis gedeeld door middel van lezingen en is er ruimte voor intervisie en netwerken. Voor het bijwonen van de Kickor bijeenkomsten vragen wij een kleine bijdrage. Met deze bijdrage zorgen wij voor interessante sprekers, een mooie locatie en een drankje.

Heb jij zelf een interessante expertise of boeiend verhaal waar jij andere professionals graag over verteld? Stuur dan een mailtje naar info@kickor.nl. Wellicht sta jij dan op de volgende bijeenkomst geboekt als spreker!

Agenda

Contact

Meer weten wat jij als TMA professional nog kunt leren? We vertellen je graag meer over onze verdiepingstrainingen!

06 4613 6321 info@kickor.nl
KevinTraining en Opleiding