Training & Opleiding

TRAININGEN

kickor voor professionals training 300x200

TRAININGEN

Groei door met Kickor en certificeer jezelf.

Lees meer
kickor voor professionals themasessies 300x200

KICKOR CAFÉ

Boost je TMA kennis en raak geïnspireerd.

Lees meer
kickor voor professionals ledenbijeenkomsten 300x200

Intervisie

Op methodische wijze bespreken we casuïstiek uit jouw praktijk

Lees meer

TRAININGEN VOOR professionals

Tijdens de Mastertraining Kickor Jongerenprofessional worden verschillende aspecten van de TMA behandeld in het kader van coaching en begeleiding voor jongeren. Daarnaast hebben we een viertal andere trainingen:

kickor favicon colour 200x200

TMA CERTIFICERINGSTRAINING

Tijdens deze training focussen we op het uitvoeren van het Talentgesprek, de inzet van het tweede deel van de TMA rapportage, zoals leer- en ontwikkelstijl, ideale werkomgeving en het competentiepaspoort. Je leert hoe je samen met jouw kandidaat de ideale opleidingsvorm en bedrijf kan bepalen.

€1.595,- excl. BTW

6 dagdelen

kickor favicon colour 200x200

VERDIEPINGSTRAINING TMA

Vervolgtraining in gespreksvoering (tweede gesprek) om de rapportages, adviezen en bevinding terug te koppelen aan de kandidaat en vervolgstappen af te spreken. Je leert hoe je de resultaten van de TMA kan overbrengen en hoe je de kandidaat leert de verkregen informatie in te zetten.

€395,- excl. BTW

2 dagdelen

kickor favicon colour 200x200

Kickor Master training

Tijdens deze training leer je om de ideale werkomgeving, communicatiestijl en leer en- ontwikkelstijl te vertalen naar het soort bedrijf waar de talenten van jouw kandidaat maximaal tot hun recht komen.

Daarnaast bespreken we bijzondere combinaties van drijfveren. En leer je tevens het gedrag te herkennen dat men vervolgens laat zien. Een favoriet onderdeel van onze Kickor coaches.

€395,- excl. BTW

2 dagdelen

kickor favicon colour 200x200

TRAINING SOLLICITEREN MET TMA

Tijdens de training leer je hoe jij als professional jouw kandidaat kan leren om de juiste vragen te stellen bij een gesprek om er zo voor te zorgen dat eigen talenten een maximale kans krijgen en competenties ontwikkeld kunnen worden.

€125,- excl. BTW

1 dagdeel

KICKOR CAFÉ

Naast gecertificeerde trainingen organiseert Kickor ontmoetingen die we Kickor Café noemen. Het zijn werksessies met een bepaald thema als onderwerp én de gelegenheid om te netwerken.
Het Kickor Café wordt 4 maal per jaar op verschillende locaties georganiseerd. Het Kickor Café is toegankelijk voor Kickor members en geïnteresseerden die mogelijk Kickor member willen worden.

Kijk in de agenda welke Kickor Cafe’s er op de planning staan en meld je tijdig aan. Voor leden is deelname gratis. Anderen betalen een kleine vergoeding van €25,-.
Heb jij zelf een interessant vakgebied waar je graag over vertelt? Neem dan contact op met info@kickor.nl en wie weet sta jij op het podium tijdens de volgende Kickor Café!

Contact
kickor voor professionals themasessies

Intervisie

Kickor organiseert minimaal 2 intervisiebijeenkomsten per jaar. Alle aangesloten Kickor professionals zijn hiervoor uitgenodigd. In de toekomst gaan er eisen gesteld worden om gecertificeerd te blijven. Volg geregeld een intervisie of een verdiepende training en je bent al een eind op weg met je her-certificering.

Na het volgens van een intervisiebijeenkomst ontvang je een bewijs van deelname. Dat geldt ook voor al onze trainingen.

Agenda
kickor voor professionals ledenbijeenkomsten

Contact

Meer weten wat jij als TMA professional nog kunt leren? We vertellen je graag meer over onze verdiepingstrainingen!