Nieuws

Reviews die onze coaches kregen

Onze Kickor coaches krijgen geregeld mooie reviews. Reviews die het natuurlijk harstikke waard zijn om te delen. Dat doen we dan ook graag.
Klik op op de naam van de Kickorcoach, dan kom je op hun eigen Kickor-pagina.

Check deze van Henriëtte de Weerd Van Manup Mentor

‘Ik dacht dat het tijdverspilling en onzin was. En in het begin was ik ook wel een beetje sceptisch.
Maar ik had gehoord van Kickor en ben toch wat gaan inlezen. Ik had echt geen idee wat ik wilde en besloot dat het toch een goede stap zou zijn voor mezelf. 
Ik heb nu beter inzicht in wat ik goed kan, waar ik aan kan werken. En ik weet waarom ik bepaalde dingen wil doen. De complete analyse was enorm waardevol. Daarin kon ik echt goed zien wat mijn sterkte maar ook zwakke punten zijn. Daardoor weet ik waar ik aan kan werken om het beter te maken. En ik weet waar ik geen tijd aan hoef te verspillen, omdat ik er echt niet gelukkig van word. Dit zorgt er zowel zakelijk als privé voor, dat ik me nu gericht op dingen kan focussen’.

 

Wat denk je van deze review voor Reggie van Himbergen van Flooowcaoching De moeder van Frederique gaf haar een review:Flooowcoaching

 

Reggie heeft ons fantastisch geholpen in de zoektocht van onze dochter. Wat te doen na de havo? Waar ben ik goed in? Waar ligt mijn kracht? Op een heel toegankelijke wijze heeft ze stap voor stap onze dochter geholpen. Niet alleen weet ze veel van de opleidingen of keuzes ten aanzien van een tussenjaar, ze spreekt ook nog eens de taal van ‘die zoekende jongeren’ Op een positieve manier heeft ze onze dochter gestimuleerd, geprikkeld en uitgedaagd. Hierdoor zijn we uiteindelijk bij de goed keuze terecht gekomen.

Kwaliteit vinden we belangrijk. Dus onze Kickorcoaches hebben allemaal een erkende coachopleiding gehad en ze zijn allemaal TMA professional.
Op de pagina Vind een professional  zie je al ons Kickorcoaches terug. Je vind er altijd eentje die bij jouw vraag past. En je vind ze door heel Nederland heen. Ze werken face-to-face en vaak is er ook van alles online mogelijk. Neem contact met ze op en krijg antwoord op jouw vraag!

Kickor is op zoek naar coaches. Doelstelling is om door heel Nederland Kickorcoaches te hebben, zodat jongeren altijd een Kickorcoach in de buurt hebben. Heb je interesse om lid te worden? Mail dan naar info@kickor.nl voor de voorwaarden en wie weet staat jouw profiel binnenkort op onze website.

 

KickorReviews die onze coaches kregen
lees meer

Partnership met WorkBoost

Dit jaar wordt een jaar van vernieuwing.

kickor

partnership workboost kickor

Een nieuwe vennoot, nieuwe coaches die in 2022 en onlangs zijn aangesloten én we hebben op 19 januari een partnership met WorkBoost gesloten.

De afgelopen 2 jaar is Kickor langzaam maar zeker gegroeid. De lockdowns zorgden ervoor dat we de meeste bijeenkomsten online moesten doen. Dat ging. Maar elkaar geregeld persoonlijk ontmoeten, is toch leuker. Daar zijn we het afgelopen najaar mee begonnen en dat kunnen we in 2023 gelukkig voortzetten. We hopen natuurlijk dat dit zo blijft. Al hebben we wel geleerd dat er online heel veel kan. Scheelt enorm in de kilometers en online is dus lekker duurzaam. In 2023 zullen kijken waar we ‘the best of two worlds’ kunnen inzetten.

Dit staat er op het programma:

 • Voorjaar 2023: pilot WorkBoost
 • 3 februari: Kickor café in Gorinchem
 • 14 maart: TMA professional – PE training
 • 20 april: PE Mastertraining TMA
 • 2 juni: Kickor Café in Kalenberg, seizoen afsluiting & BBQ
 • 24 augustus Online Kickor, seizoen start
 • 5 oktober: Kickor Café
 • 17 oktober: TMA professional PE training
 • Herfstvakantie: Kickor Jonge Talentendag
 • 7 november: PE Mastertraining TMA
 • 8 december: Kickor café

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Ben je Kickorcoach? Lees de volgende Kickor-Info goed door. Je krijgt de Kickor-Info in je mailbox. Daar vind je toelichting op het programma. Uitleg over de trainingen, kosten en waar je je kunt aanmelden.

Ben je een jongere en zoek je een coach die jou kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling of studiekeuze? Kijk dan op onze pagina met de professionals

Ben je een coach en heb je belangstelling voor een training of om vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen? Vul dan het contactformulier in.

 

KickorPartnership met WorkBoost
lees meer

Hoe je een beroep aan een opleiding koppelt

Van een beroep naar een opleiding

Soms kijk ik het programma First dates. Meestal om de tijd te vullen en ik geen zin heb om iets anders te gaan doen in de tussentijd. Zo heel geweldig vind ik het programma eigenlijk niet.

First dates is een programma waarin mensen elkaar voor het eerst ontmoeten op een blind date. De kandidaten zijn via een systeem aan elkaar gekoppeld en gaan ter plekke uit eten. En er volgt kennismaking aan de bar en een leuk gesprek aan tafel. Of niet, dat kan ook. En natuurlijk vraagt de één altijd aan de ander: ‘wat doe je voor werk?’

KickorHoe je een beroep aan een opleiding koppelt
lees meer

De Streepjescode

Ieder mens is uniek. Zo is ook ieder mens met autisme uniek.

De streepjescode komt uit de methode van Geef-me-de-5. Een praktische methode voor mensen met autisme. Colette de Bruin is de grondlegger van deze methode.

De streepjescode is een hartstikke handig hulpmiddel. Om helder te krijgen wat je als persoon met autisme nodig hebt, is het handig om eigenschappen in kaart te brengen en te visualiseren door middel van een streepjescode. Voor een eigenschap waar je veel last van hebt, zet je een dikke streep. Een eigenschap die je wel hebt, maar waar je minder last van hebt, daarvoor zet je een dun streepje. Waar je geen last van hebt, zet je geen streep.

KevinDe Streepjescode
lees meer