Kickor & Ouders

Studie- en Beroepskeuze

van jouw zoon of dochter

Jij wil het beste voor jouw zoon of dochter, of voor de jongere die jij begeleidt. Ook bij studiekeuze, beroepskeuze of issues die jouw zoon of dochter lijken te belemmeren is het belangrijk dat de meest passende coach of adviseur jou zoon of dochter begeleid en helpt. Maar hoe kies jij nu die begeleider, wat is een goede keuze. Welke strategie is het beste.

Wat gaat werken. Maar ook hoe ga jij om met jouw zoon of dochter , wanneer de begeleiding voorbij is. Hoe blijf jij jouw kinderen stimuleren in wat ze geleerd hebben. Ook daar kan Kickor jou bij helpen, met advies, voorstellen voor coaching of begeleiding. Maar ook met workshops, coaching en training door onze specialisten op dit gebied. Zodat ook na de begeleiding van jouw kind, jullie samen verder kunnen op de ingeslagen weg.

Lees meer

Trainingen voor ouders

Naast de ondersteuning vanuit Kickor kan jij als ouder ook veel betekenen voor je zoon of dochter. Kickor biedt trainingen aan die speciaal zijn ontworpen voor ouders die hun kinderen nóg beter willen ondersteunen.

Ondersteuning van dochter of zoon

Tijdens en na de begeleiding

Workshop van een dagdeel, waarin je gaat ervaren wat jouw zoon of dochter meekrijgt aan technieken en inzichten, zodat jij weet hoe jij hen kunt ondersteunen tijdens en na de begeleiding of coaching. Uw zoon of dochter is namelijk nog niet klaar na onze begeleiding. Hij of zij zal ook na onze begeleiding aan de slag moeten blijven met de eigen talenten en drijfveren.

De workshops zullen zoveel mogelijk worden afgestemd op gelijkgestemde trajecten en onderwerpen.

Zelf jouw eigen talenten ontdekken

Voor ouders en verzorgers

Ben je zelf ook benieuwd naar jouw eigen talenten, drijfveren en ontwikkelbare competenties? Dan kan je zelf ook de TMA talentscan doen. Onze TMA professionals helpen je daar graag bij.

Je hebt al een TMA scan plus uitgebreid talentgesprek online of face tot face voor € 500,- inclusief BTW.

Interesse?

Trainingen en workshops van Kickor hebben een vaste prijs van € 95,- euro inclusief BTW per dagdeel. De trainingen worden verzorgd in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

De trainingen worden verzorgd door onze eigen professionals die hun uitgebreide kennis en ervaring verwerkt hebben in de trainingen en workshops.

Meer weten?

Geïnteresseerd in één of meerdere trainingen? Stuur een mailtje met al jouw vragen of voor de meest recente planning van de Kickor trainingen.

06 4613 6321 info@kickor.nl
KevinKickor & Ouders