Kickor Trainingen

Het Kickor trainingen

Naast begeleiding en coaching verzorgt Kickor verschillende trainingen voor jongeren. Tijdens deze training staat persoonlijke ontwikkeling altijd centraal. Naast de theorie van de training is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen vanuit jouw eigen situatie.

Interesse?

De trainingen worden verzorgd in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.
De trainingen worden verzorgd door onze eigen professionals die hun uitgebreide kennis en ervaring verwerkt hebben in de trainingen en workshops.

Contact ons
kickor kickor trainingen

TRAININGEN

training solliciteren kickor 300x200

TRAINING SOLLICITEREN

MET JOUW TALENTEN

Training van twee dagdelen. Tijdens de training leer je hoe je een sollicitatiebrief schrijf waarin jouw talenten en behoeften naar voren komen. Ook leer je hoe je goede vragen stelt tijdens een sollicitatiegesprek en ga je daadwerkelijk oefenen op het gesprek. Zo kom jij goed beslagen ten ijs en sta je sterk en vol zelfvertrouwen.

training communiceren kickor 300x200

TRAINING COMMUNICEREN

MET OUDERS OF DOCENTEN

Training van één dagdeel om de communicatie met jouw ouders, verzorgers of docenten te leren verbeteren. Je krijgt inzage in hun motivaties, zorgen en vragen die ze hebben en hoe jij hier mee om kunt gaan. Je gebruikt jouw TMA talentenscan om jouw eigen behoeften en valkuilen te leren uitspreken en bespreekbaar te maken.

training leiderschap kickor 300x200

TRAINING COMMUNICEREN

ONTWIKKELEN VAN ZELFVERTROUWEN

Training van één dagdeel waarin het maken van keuzes centraal staat. Je leert hoe je jouw eigen keuzes kan maken op basis van jouw TMA talentenscan. Ook wordt er aandacht besteed aan het ontwikkelen van (meer) zelfvertrouwen en het beheersbaar maken van jouw valkuilen en persoonlijk leiderschap.

Contact

Geïnteresseerd in één of meerdere trainingen? Stuur een mailtje voor de meest recente planning van de Kickor Trainingen. Ben je ouder of verzorger en geïnteresseerd hoe je jouw kind nog beter kan ondersteunen? Kickor biedt ook trainingen aan voor ouders.