Kickor Talent-Event

Kickor Talent-Event

Welk bedrijf mag bij jou solliciteren?

Dit lijkt misschien een gekke vraag, maar is dit niet dé houding die je moet aannemen wanneer jij voor een studie- of loopbaankeuze staat? Jij zal pas optimaal functioneren wanneer een bedrijf aansluit bij jouw talenten en drijfveren.

Deze en andere vragen worden besproken tijdens het Kickor Talent-Event. Wanneer je een Kickor Talentenscan doet, krijg je automatisch een uitnodiging voor het Kickor Talent-Event.

Het event duurt een dagdeel, waarbij de resultaten van de Talentenscan uitgebreid worden toegelicht en je met een coach kunt sparren. Na de uitleg word je in een groepje met andere Kickors ingedeeld, waarbij je met elkaar de scan kunt bespreken, kunt sparren en boeiende oefeningen doet. Ook zijn er interessante seminars van verschillende werkgevers, MBO/HBO-scholen en universiteiten. Hierbij houden we natuurlijk rekening met ieders privacy en deel je alleen waarbij jij je goed voelt en waar jij akkoord voor hebt gegeven.

Zien we jou op het volgende Kickor Talent-Event?

Het Talent-Event is geheel vrijwillig en biedt een mooie kans om je verder op weg te helpen met het behalen van je toekomstdoelen. Neem gerust een vriend(in) mee die ook voor een keuze in zijn of haar leven staat. Zo help je niet alleen jezelf, maar geef je jouw vriend(in) ook een duwtje in de goede richting!

Het volgende Kickor Talent-Event vindt plaats op:

26 oktober 2023

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

Meer weten?

Wil je meer weten over de Kickor Talent-Events? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

06 4613 6321 info@kickor.nl
KevinKickor Talent-Event