Ontdek jouw talenten

Met het Kickor traject

Kickor kan je helpen om keuzes te maken die echt bij jou passen. Je wordt daarin begeleid door onze top coaches -en adviseurs, afhankelijk van jouw behoefte en vraagstelling. We werken hierbij met de TMA Talentscan, waarmee we in kaart brengen wat jouw talenten zijn, maar ook jouw valkuilen, daarnaast krijg je inzicht in welke van de 53 competentie jou energie gaan opleveren en hoe jouw ideale werk- en leer omgeving er uit ziet.

Onze professionals gebruiken deze gegevens in een traject om jou vooruit te helpen op jouw pad. De programma’s bestaan uit meerdere sessies en gesprekken, waarin jij inzicht gaat krijgen wat jij wil gaan doen. Met nadruk op “wat jij gaat doen”. Jij gaat namelijk zelf aan de bak, jij gaat voor jezelf staan en jij neemt zelf jouw eigen verantwoordelijkheid. Kickor helpt daarbij.

kickor jongeren ontdek jouw talenten

ZIEN WE JOU OP HET VOLGENDE KICKOR TALENT-EVENT?

Het Talent-Event is geheel vrijwillig en biedt een mooie kans om je verder op weg te helpen met het behalen van je toekomstdoelen. Neem gerust een vriend(in) mee die ook voor een keuze in zijn of haar leven staat. Zo help je niet alleen jezelf, maar geef je jouw vriend(in) ook een duwtje in de goede richting!

Meer weten?

Wil je meer weten over de Kickor Talent-Events? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.