Ervaringen

Jij bent niet de enige die volop in ontwikkeling is! Naast het begeleiden van jongeren zijn we ook actief bezig met onze eigen ontwikkeling. Om de kwaliteit van onze trajecten te waarborgen wordt elk Kickor traject geëvalueerd. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

88% van de jongeren die een Kickor traject hebben gevolgd zou ons aanraden bij vrienden. Na afronding van het traject geven alle jongeren aan meer inzicht te hebben in hun eigen talenten en motivaties.

Lees hieronder recente ervaringen van jongeren die jou voor gingen:

Van mijn zoon mocht ik de verslaglegging meelezen. Wat een prachtig resultaat, verrassend en herkenbaar. Mooi. Heel overzichtelijk en gemakkelijk op terug te vallen. Wat fijn dat hij de keuze heeft gemaakt om bij Kickor de test te laten doen. Hij kijkt er zelf ook goed op terug, ook op het persoonlijke contact met de professional. Ik ben super blij met het resultaat, ik zie ook dat het hem een boost geeft! Heel erg bedankt voor de vlotte reactie en dit mooie product.

Marjan, over haar zoon die deelnam aan het Kickor Traject

De kwartjes bleven vallen toen ik de filmpjes bekeek over de drijfveren en talenten. Ik begrijp mezelf nu beter en snap waarom ik doe zoals ik doe. En hoe gaaf is het te zien dat mijn chaos een talent blijkt te zijn!!

Sergio

Nadat ik de scan gedaan heb, is het me vooral duidelijk geworden waarom ik doe zoals ik doe, in welke structuur/omgeving ik mij prettig voel en waar ik volledig tot mijn recht zou kunnen komen.

Hanna

Meer weten?

Kom jij binnenkort jouw talenten ontdekken met Kickor? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die het beste bij jou passen!

06 4613 6321 info@kickor.nl
KevinErvaringen