AGENDA

1 juli 2024 – Intervisie

Tijdens deze intervisiebijeenkomst breng je een eigen casus in. Iedere casus wordt kort toegelicht en vervolgens wordt er één casus gekozen. Aan de hand van een intervisie methode bespreken we de casus en geven we elkaar feedback en tips. Deze intervisie is voor Kickor leden. Geen Kickor lid en toch graag deelnemen? Mail dan naar info@kickor.nl.

6 September 2024 – Kickor Café – start van het seizoen

Deze keer vindt het Kickor Café plaats in Nijkerk. We hebben 2 gastsprekers. Op het programma staat: ➡️ TMA & hoogbegaafdheid, door Larinda Bok – van der Voet Hoogbegaafdheidsexpert en auteur ➡️ Talentontwikkeling met Fast Forward, door Sanne Weusthof van Saxion Hogeschool Tijden: 13.30 – 18.30 uur Aanmelden via info@kickor.nl Gratis voor leden. Niet-leden betalen €25,00 ex btw

4 en 5 oktober 2024 – Studiekeuze beurs Noord

Op 4 en 5 oktober staat Kickor op de studiekeuze beurs in Hardenberg. (Vorig jaar was dit Zwolle) We staan op de beurs en geven studiekeuze advies op het speeddate plein.

29 en 30 november – Onderwijsbeurs Midden

Op 29 en 30 november staat Kickor op de onderwijsbeurs in Utrecht. We staan op de beursvloer én we geven studieadvies op het speeddate plein.

6 en 7 december – Onderwijsbeurs West

Op 6 en 7 december staat Kickor op de onderwijsbeurs in Rotterdam. We staan op de beursvloer én we geven studieadvies op het speeddate plein.

13 december 2024 – Kickor Café & kerstborrel

Een live of online Kickor Café. Dat hangt af van de aanmeldingen en de wensen van de leden.

Meer weten?

Meer weten over de Kickor Talentenscan of benieuwd wat het opleverde voor jongeren die jou voorgingen?