studiekeuzecoach Wilma Nijenhuis

Aan het werk na je studie. Maar wat?

Geschreven door Kickor

Afgestudeerd en wat nu?

Dennis was bijna klaar met zijn studie. Hij heeft hard gewerkt, veel geleerd en een leuke studietijd gehad. En hij wist niet goed wat hij daarna zou gaan doen. Gelukkig kwam hij in contact met Kickorcoach Wilma Nijenhuis.

Hoe weet je nu welke baan bij je past, in welke organisatie- of bedrijfscultuur jij je het meest thuis voelt, en wat je nodig hebt om je talenten verder te ontwikkelen?

TMA (Talent Motivatie Analyse) is een hele krachtige en simpele manier om in kaart te brengen wat jouw drijfveren, behoeftes en talenten zijn. Het laat heel duidelijk zien wat wel/niet bij je past en waar je tot je recht komt. Het geeft je juist die inzichten die je meestal niet tijdens je studie opdoet.

Dennis is een mooi voorbeeld. Hij was na zijn HBO studie facilitair management erg zoekende wat bij hem paste. Hij deed wat werk in de horeca maar was daar niet echt happy. Na het doen van de Talenten Motivatie Analyse werd het voor hem heel duidelijk dat hij talent heeft voor ondernemen en organiseren. Dennis wist al dit een beetje maar durfde er niet echt in te geloven. Dus dat deze talenten nu duidelijk uit de analyse kwamen, vond hij geweldig. Een feest der herkenning! En zo bleven de kwartjes vallen, zoals dat een zakelijke, dynamische omgeving erg goed bij hem past. Hij heeft gericht gesolliciteerd en werkt nu bij een klein bedrijf dat hard groeiende is en helpt hij mee het bedrijf en de bedrijfsprocessen in te richten voor verdere groei: een schot in de roos!

Wil jij meer weten wat jouw talenten zijn en wat bij jou past of heb je een zoon of dochter die zoekende is, kijk dan eens op deze website. Hier worden Talentenscans voor jongeren aangeboden voor een redelijk tarief en krijg je ondersteuning door ervaren TMA professionals. De investering valt reuze mee: het kost minder dan een festival weekend en maar een paar uurtjes van je tijd en het  levert je heel veel op. Niet alleen voor de korte maar ook voor de lange termijn. We vertellen je er graag alles over.

Nieuwsgierig naar wat Wilma voor je kan betekenen? Neem via haar profielpagina contact met haar op. Of kijk op de pagina met onze professionals wie er nog meer aangesloten zijn bij Kickor.

Artikel delen: